KASTAMONU İNEBOLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022 Yarıyıl Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı I.Yarıyıl Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
2022 Yarıyıl Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Müdürlüğümüze bağlı okul/kurum müdürleri ile I.yarıyıl değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Telat AKTAŞ'ın başkanlığında yapılan Şube Müdürlerimiz Mehmet GÖKTAŞ, Mesut POLAT ile okul/kurum müdürleri katıldı.Toplantı da İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Telat AKTAŞ'ın açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. I.Yarıyıl döneminin değerlendirilmesi,başarının artırılmasına yönelik çalışmalar,okul-kurumlarımızın öğretmen/personel durumları,DYK Kursları,ilçemizde yürüttüğümüz yerel ve ulusal projeler,özel eğitim ve rehberlik hizmetleri,ücretsiz ders ve kaynak kitaplar,taşımalı eğitim ve servis araçları,okulların onarım talepleri,okul kütüphaneleri,seçmeli dersler,Halk Eğitim Merkezi kursları,belirli gün ve haftalar,milli bayramlar konu başlıkları görüşülerek yapılan ve yapılacak işler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

 

28-01-202228-01-2022

Camikebir Mahallesi Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Sokak No1 - Santral (366) 811 20 05 İlçe MEM.Müdür (Direkt Hat) (366) 811 61 12

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.